Triumph All-Road Tiger 800 XR ABS

Voertuigen

Triumph All-Road Tiger 800 XR ABS

Prijs: €10.750,-
Modeljaar: 2017 
Kenteken: 26-MH-HV  
Kleur: Zwart 
Kilometerstand: 4.529
Motorinhoud: 800cc 
Brandstof: Benzine
   

The NEW TIGER! Wij hebben hem.

No Ordinary Adventure Bike!

De compleet nieuwe Tiger is een dynamische Adventure-motorfiets, ontwikkeld om altijd te presteren, ongeacht de omstandigheden of rijstijl. Zowel op het asfalt als ernaast zorgen de nieuwe rijeigenschappen, zitpositie, besturing en het motorblok voor alles wat een motorrijder zich zou kunnen wensen.
De Tiger 800 is leverbaar in 2 versies. De Tiger 800XR, waarbij de R staat voor Road, is meer gericht op de geasfalteerde wegen, waar de Tiger 800XC meer naar de offroadkant neigt. De standaard XC en XR hebben een hoog niveau wat betreft hun uitrusting.

De Tiger 800 XR modellen hebben de dynamiek van een allroad en presteren optimaal op het asfalt. Aangedreven door een 95pk sterke driecilinder, standaard uitgerust met schakelbaar ABS en Traction Control, is de XR de ideale motor voor wie opzoek is naar stuurgemak en bruikbaarheid voor in het dagelijks verkeer. Dankzij zijn gietwielen en 19-inch voorwiel in combinatie met een voor op de weg afgestemd rijwielgedeelte staat de XR garant voor veel rijplezier, ook op tijdens langere afstanden.

Ik wil meer informatie over dit voertuig

Opties en accessoires

ABS
Handvat verwarming
Startblokkering
TCS

Triumph All-Road Tiger 800 XR ABS

Nieuws

17 Jul

Vakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten.

3 augustus verwelkomen wij u graag weer in onze showroom.