Leverbaar vanaf € 41.290,-

Indian Roadmaster Dark Horse

Met zijn scherpere hoeken, scherpere lijnen en extra zwarte designkenmerken is de volledig uitgeruste Indian Motorcycle Roadmaster Dark Horse een meesterlijk gebouwde, robuuste en evenwichtige tourmotor.

De Thunderstroke 116 in zwart produceert een krachtige 168 Nm aan koppel, al laag in de toeren. Voor een soepele rit.

Dwing respect af met Indians iconische verlichte hoofdtooi op het open spatbord, dat het 19 inch voorwiel met contrasterende afwerking en spaken siert.

De zelfzekere en assertieve Amerikaanse stijl maakt een verpletterende indruk met hoogwaardige zwarte accenten over de hele motor.

Wegen zijn soms lang, maar hoeven niet zo te voelen. De Roadmaster Dark Horse brengt je overal in comfort en stijl.

Neem je spullen mee; veilig en droog in de zadeltassen met afstandsbediening, de topkoffer en opbergruimte in de beenschilden.

Het elektrische windscherm laat zich met een druk op de knop in de hoogte verstellen. De lager in de kuip geplaatste ventilatieroosters waarborgen optimaal comfort voor de rijder en passagier.Het Rogue-zadel met ClimaCommand-verwarming en  koeling wordt standaard gemonted en biedt de rijder en passagier nog meer comfort, ongeacht de weersomstandigheden.RIDE COMMAND is het grootste, snelste en meest personaliseerbare scherm voor tweewielers, met een geïntegreerd Apple CarPlay®-systeem.

Voortaan krijgt u de keuze tussen drie rijmodi – Tour, Standard en Sport – voor een rijervaring die zich aanpast aan uw rijstijl. Rear Cylinder Deactivation schakelt de achterste cilinder automatisch uit wanneer de motor stilstaat, voor meer comfort in langzaam verkeer.

De krachtige luidsprekers in de stroomlijnkap en de koffer leveren 200 watt aan kristalheldere audio. Bovendien omvat het systeem een dynamische equalizer, die het geluid automatisch aanpast om te compenseren voor rol-, wind- en motorgeluiden.

Een 7 inch scherm dat voorziet in integratie met Apple CarPlay®, stapsgewijze navigatie, Bluetooth®-connectiviteit en regeling van de koeling/verwarming van het ClimaCommand Rogue-zadel om de bestuurder en bijrijder nog meer comfort te bieden onder alle weersomstandigheden.

iPhone®-gebruikers kunnen nu uiterst eenvoudig toegang krijgen tot Apple Music en Maps, berichten versturen via Siri en nog veel meer via het 7 inch Ride Command-screen en met een ondersteunde Bluetooth-headset (niet meegeleverd).
Dit alles is mogelijk via een gebruiksvriendelijke interface die direct voor hen herkenbaar is.

Kleuren

Roadmaster Dark Horse

Technische specificaties

Motor

Motorype Thunder Stroke 116
Cilinderinhoud 1890cc
Boring x Inslag 103.2mm x 113mm
Compressieverhouding 11.0.1
Elektronische brandstofinjectie Gesloten brandstofinjectie / 54mm boring

Prestaties

Maximaal Koppel RPM 2800 rpm
Maximum Koppel (95/1/EC NM) 168 Nm

Aandrijving

Primaire aandrijving Tandwielkoppeling, Natte koppeling
Koppeling Natte meerplatenkoppeling

Versnellingsbakverhoudingen

1e 9.403.1
2e 6.411.1
3e 4.763.1
4e 3.796.1
5e 3.243.1
6e 2.789.1
Eindaandrijving 2.2.1

Chassis

Vering | voor – Type / Veerweg Telescopische vork / 119 mm
Vering | Achter – Type / Veerweg Enkele schokbreker / 114 mm / 63 mm ride in
Remmen | Voor Dubbel /  remklauwen met 4 zuigers / 300mm met ABS
Remmen | Achter Enkel /  remklauwen met 2 zuigers / 300mm met ABS
Banden | Voor Metzeler Cruisetec 130/60B19 66H
Banden | Achter Metzeler Cruisetec 180/60R16 80H
Wielen Contrast Cut 10 spaken 19 inch x 3,5 inch / 16 inch x 5 inch
Uitlaatsysteem Gesplitste dubbele uitlaat met crossover

Afmetingen

Lengte 2593 mm
Breedte 1022 mm
Hoogte 1490 mm
Gewicht (Lege tank / volle tank) 389 kg / 403 kg
Max. Toelaatbare Gewicht 628 kg
Zithoogte 673 mm
Hellingshoek 31 graden
Wielbasis 1668 mm
Bodemvrijheid 140 mm
Balhoofdhoek 25 graden
Naloop
Inhoud Brandstoftank 20,8 Liter

Standaard

Standaarduitrusting Thunderstroke 116-motor, Ride Command met 7 inch aanraakscherm, navigatie en geïntegreerd Apple CarPlay-systeem, hoogwaardig 200 Watt audiosysteem Bluetooth®, elektrisch windscherm, led-verlichting, op afstand afsluitbare zadeltassen & koffer, verwarmde zadels in echt leder, verwarmde handgrepen, drie rijmodi (Tour, Standard, Sport), cilinderuitschakeling voor achterste cilinder, bandenspanningscontrole, ABS, snelheidsregelaar, sleutelloos startsysteem, 12V-laadpoort.

Electronica

Meters Instrumentencluster in de kuip met elektronische snelheidsmeter, toerenteller en brandstofmeter met kilometerteller; dubbele tripmeters met afstand en tijd; indicator brandstofbereik; huidig en gemiddeld brandstofverbruik; klok; kompas; temperatuurmeter buitenlucht; versnellingsindicator; bandenspanningsmeter voor en achter; draaiurenmeter; indicator oileverversing; gemiddelde snelheid; accuvoltage; radio-informatiedisplay; code motorstoring; indicator stuurverwarming (bij geïnstalleerde stuurverwarming); en 15 LED indicatoren: cruise control aan, cruise control ingeschakeld, neutraal, groot licht, richtingaanwijzer, ABS, check motor, lage bandenspanning, laag brandstofniveau, beveiligingssysteem, lage oliedruk en keuzeinstelling km/u of MPH

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven