Leverbaar vanaf € 38.890,-

Indian Roadmaster

De Indian Motorcycle Roadmaster is een nauwgezet samengestelde, krachtige en uitgebalanceerde touring-fiets. Bomvol met het duurste pakket aan touring-mogelijkheden.

De befaamde Thunderstroke 116 motor levert 168 Nm koppel: ongeëvenaarde power en souplesse zelfs bij lage toeren en op elke snelheid.

De ideale stuurgeometrie en het lichtgewicht gegoten aluminium frame werken samen om te zorgen voor perfecte besturing en messcherp bochtenwerk.

De absolute top dankzij LED-verlichting, sleutelloos starten, cruise control, bandenspanningscontrole en verwarmde handgrepen.

Wegen zijn soms lang, maar hoeven niet zo te voelen. De Roadmaster brengt je overal in comfort en stijl.

Neem je spullen mee; veilig en droog in de zadeltassen met afstandsbediening, de topkoffer en opbergruimte in de beenschilden.

Nieuw ontworpen ventilatieopeningen in de beenschilden bieden extra comfort.

Een ruim, luxe dubbelzitszadel van echt leer, met gescheiden verwarming en verwarmde handvatten voor extra comfort op lange ritten.

RIDE COMMAND is het grootste, snelste en meest personaliseerbare scherm voor tweewielers, met een geïntegreerd Apple CarPlay®-systeem. Dit navigatiesysteem biedt intuïtieve functies om bestemmingen op te zoeken- en weersinformatie om u langer op de weg te houden.

Voortaan krijgt u de keuze tussen drie rijmodi – Tour, Standard en Sport – voor een rijervaring die zich aanpast aan uw rijstijl. Rear Cylinder Deactivation schakelt de achterste cilinder automatisch uit wanneer de motor stilstaat, voor meer comfort in langzaam verkeer.

De krachtige luidsprekers in de stroomlijnkap en de koffer leveren 200 watt aan kristalheldere audio. Bovendien omvat het systeem een dynamische equalizer, die het geluid automatisch aanpast om te compenseren voor rol-, wind- en motorgeluiden.

Het windscherm laat zich met een druk op de knop op de juiste hoogte instellen

Voor een nog plezieriger rijervaring.
iPhone®-gebruikers kunnen nu uiterst eenvoudig toegang krijgen tot Apple Music en Maps, berichten versturen via Siri en nog veel meer via het 7 inch Ride Command-screen en met een ondersteunde Bluetooth-headset (niet meegeleverd).
Dit alles is mogelijk via een gebruiksvriendelijke interface die direct voor hen herkenbaar is.

Roadmaster

Technische specificaties

Motor

Motorype Thunder Stroke 116
Cilinderinhoud 1890cc
Boring x Inslag 103.2mm x 113mm
Compressieverhouding 11.0.1
Elektronische brandstofinjectie Gesloten brandstofinjectie / 54mm boring

Prestaties

Maximaal Koppel RPM 2800 rpm
Maximum Koppel (95/1/EC NM) 168 Nm

Aandrijving

Primaire aandrijving Tandwielkoppeling, Natte koppeling
Koppeling Natte meerplatenkoppeling

Versnellingsbakverhoudingen

1e 9.403.1
2e 6.411.1
3e 4.763.1
4e 3.796.1
5e 3.243.1
6e 2.789.1
Eindaandrijving 2.2.1

Chassis

Vering | voor – Type / Veerweg Telescopische vork / 119 mm
Vering | Achter – Type / Veerweg Enkele schokbreker / 114 mm / 45,7mm ride in
Remmen | Voor Dubbel /  remklauwen met 4 zuigers / 300mm met ABS
Remmen | Achter Enkel /remklauwen met 2 zuigers / 300mm met ABS
Banden | Voor Metzeler Cruisetec 130/80B17 65H
Banden | Achter Metzeler Cruisetec 180/60R16 80H
Wielen Highlight Machined Tour 17 inch x 3,5 inch / 16 inch x 5 inch
Uitlaatsysteem Gesplitste dubbele uitlaat met crossover

Afmetingen

Lengte 2656 mm
Breedte 1022 mm
Hoogte 1490 mm
Gewicht (Lege tank / volle tank) 398 kg / 412 kg
Max. Toelaatbare Gewicht 628 kg
Zithoogte 673 mm
Hellingshoek 31 graden
Wielbasis 1668 mm
Bodemvrijheid 140 mm
Balhoofdhoek 25 graden
Naloop
Inhoud Brandstoftank 20,8 Liter

Standaard

Standaarduitrusting Thunder Stroke 116 Motor, 7″ Ride Command Touchscreen Display met Navigatie, Premium 200-Watt Audiosysteem met Bluetooth®, Elektrisch Windscherm, LED-verlichting, Op afstand afsluitbare Zadeltassen en Topkoffer, Echt Lederen Zadels met Verwarming, Verwarmd Stuur, Rijinstellingen (Tour, Standard, Sport), Cilinderuitschakeling Achterste Cilinder, Bandenspanningsmeter, ABS, Cruise Control, Sleutelloos Starten

Electronica

Meters Instrumentencluster in de kuip met elektronische snelheidsmeter, toerenteller en brandstofmeter met kilometerteller; dubbele tripmeters met afstand en tijd; indicator brandstofbereik; huidig en gemiddeld brandstofverbruik; klok; kompas; temperatuurmeter buitenlucht; versnellingsindicator; bandenspanningsmeter voor en achter; draaiurenmeter; indicator oileverversing; gemiddelde snelheid; accuvoltage; radio-informatiedisplay; code motorstoring; indicator stuurverwarming (bij geïnstalleerde stuurverwarming); en 15 LED indicatoren: cruise control aan, cruise control ingeschakeld, neutraal, groot licht, richtingaanwijzer, ABS, check motor, lage bandenspanning, laag brandstofniveau, beveiligingssysteem, lage oliedruk en keuzeinstelling km/u of MPH

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven