Leverbaar vanaf € 26.390,-

Indian Sport Chief

PRESTATIES ZIJN EEN GEGEVEN. RESPECT MOET VERDIEND WORDEN

Alles aan de Sport Chief is speciaal vanuit de fabriek gebouwd met het oog op prestaties. Met hoogwaardige prestatiecomponenten die bekend zijn in de tweewieler industrie, bewijst Sport Chief dat hoge normen nooit uit de mode raken. Als het gaat om prestatievermogen en agressieve stijl, tilt Sport Chief Amerikaanse V-Twin performance cruisers naar het volgende niveau.

VOLGESTOUWD MET PREMIUM COMPONENTEN

Sport Chief is de ultieme performance cruiser in de Indian Motorcycle line-up dankzij bewezen merkcomponenten: langere Fox® piggyback achterschokdempers, 43 mm KYB® Upside down voorvork en dubbele Brembo® 4 zuiger remklauwen met semi-zwevende 320 mm rotors. Instant vertrouwen gecombineerd met een stijl die die hoofden direct zal doen draaien.

Het bouwen van de beste stopt niet bij het toevoegen van premium ophangings- en remcomponenten. De rijder in de juiste positie brengen om de prestaties te maximaliseren, is net zo belangrijk. Dankzij een solo zadel in gunfighter-stijl met een hogere bolster, een verhoogde hellingshoek van 29,5 graden en ‘mid-controls’, kunnen rijders steviger en langer rijden met meer vertrouwen en comfort.

ERE WIE ERE TOEKOMT

De lat hoger te leggen voor de ‘performance’stijl, betekent dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Stijlvolle glanzend zwarte 6-inch Moto-stijl risers met machine highlights zijn standaard en staan voor ‘serious business’. Machinaal bewerkte kroonplaten en moto-stijl stuur zorgen voor de verbinding tot één geheel, zowel in custom looks als in gekozen ergonomie die past bij zijn agressieve stijl.

EEN BLANCO CANVAS OM TE CUSTOMIZEN

We hebben het moeilijke deel op ons genomen gedaan, zodat rijders eenvoudig hun eigen toevoegingen kunnen doen. De Sport Chief heeft een klassiek mechanisch ontwerp met een eenvoudig stalen buizenframe, luchtgekoelde V-twin-motor en iconische cruiser-styling. Een open uitnodiging om zelf verder aan te passen. Hakken en slijpen is niet direct vereist dankzij een groot aantal fabrieksaccessoires van Indian Motorcycle die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd voor een nog stijlvollere look en verhoogde prestatiemogelijkheden.

Sport Chief

Accessoires voor de Sport Chief

Technische specificaties

Motor

Motorype Thunder Stroke 116
Cilinderinhoud 1890cc
Boring x Inslag 103.2mm x 113mm
Compressieverhouding 11.0.1
Elektronische brandstofinjectie Gesloten brandstofinjectie / 54mm boring

Prestaties

Maximaal Koppel RPM 3200 rpm
Maximum Koppel (95/1/EC NM) 162 Nm

Aandrijving

Primaire aandrijving Tandwielaandrijving, Natte koppeling
Koppeling Natte meerplatenkoppeling

Versnellingsbakverhoudingen

1e 9.403.1
2e 6.411.1
3e 4.763.1
4e 3.796.1
5e 3.243.1
6e 2.789.1
Eindaandrijving 2.2.1

Chassis

Vering | voor – Type / Veerweg KYB UPSD telescopische voorvork – 130 mm
Vering | Achter – Type / Veerweg Dual Fox® Piggyback Schokdempers – 100 mm
Remmen | Voor Dubbele Brembo / 320mm semi zwevende remschijven / 4 zuiger remklauw
Remmen | Achter Enkele / 300mm semi zwevende remschijf / 2 zuiger remklauw
Banden | Voor Pirelli Night Dragon 130/60b19 61h
Banden | Achter Pirelli Night Dragon 180/65 B16 81H
Wielen Sport gegoten zwart 19in x 5in – Sport gegoten 16 in x 5 in
Uitlaatsysteem Dubbele uitlaat met balanspijp

Afmetingen

Lengte 2301 mm
Breedte 842 mm
Hoogte 1270 mm
Gewicht (Lege tank / volle tank) 302 kg / 311 kg
Max. Toelaatbare Gewicht 526 kg
Zithoogte 686 mm
Hellingshoek 29.5 graden
Wielbasis 1640 mm
Bodemvrijheid 149 mm
Balhoofdhoek 28 graden
Naloop
Inhoud Brandstoftank 15,1 Liter

Standaard

Standaarduitrusting ABS, rijmodi, sleutelloos starten, USB-laadaansluiting, 12V-laadaansluiting, uitschakelsysteem achterste cilinder

Electronica

Meters
Snelheidsmeter, toerenteller, kilometerteller, brandstofmeter, kompas, buitentemperatuurmeter, indicator ingeschakelde versnelling
Ride Command® Rond 4” Ride Command®-display. Touchscreen inclusief realtime klok; buitentemperatuur; rijrichting; weergave van audio-informatie; navigatiesysteem met kaartweergave, realtime verkeersinformatie en weerberichten; Bluetooth-status van telefoon en headset; voertuigstatus (spanning, draaiuren motor, olie verversen); voertuiginformatie (snelheid, actieradius, toerental, ingeschakelde versnelling); gegevens actuele rit (afstand, rijtijd, stoptijd, hoogte, hoogteverschillen); dagtellers; rijmodusselectie; helderheid van het scherm; uitlezen van storingscodes van het voertuig.

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven