Moeiteloos vermogen

UITMUNTENDE PRESTATIES EN CONTROLE

UITMUNTENDE PRESTATIES EN CONTROLE
De DSR/X geeft je vertrouwen tijdens je rit door de rechte rijpositie met grote bodemvrijheid, in combinatie met de onmiddellijke en soepele acceleratie, aangedreven door de Z-Force 75-10X, de nieuwste directe aandrijfmotor van Zero, waarmee je eenvoudig extreme terreinen de baas bent. Deze nieuwe motorfietsconfiguratie levert de hoogste koppel dat een Zero ooit heeft gekend: maar liefst 225 Nm koppel, wat meer dan genoeg is om de volledig opgeladen DSR/X en de rijder over elk terrein te rijden. De voorvorkspanning van de achterschokdemper zijn met de hand verstelbaar, zodat je zowel met een lichte als zware belasting soepel kunt rijden. De DSR/X is de eerste elektrische motorfiets die is uitgerust met de offroad Motorcycle Stability Control (MSC) van Bosch, die rijders van alle ervaringsniveaus in verschillende tractieomstandigheden zowel on- als offroad nog meer veiligheid, controle en vertrouwen geeft.

EEN RIJERVARING WAARIN JE HELEMAAL OPGAAT

Door het gebrek aan uitstoot of lawaai, kun je met de DSR/X meer van je ervaring genieten, terwijl je de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt. Dankzij onze toonaangevende, tandwielloze, direct aangedreven aandrijflijn die fluisterstil en ongelooflijk soepel is, ga je helemaal op in je rit. Al deze technologie zorgt voor vrijwel geruisloze prestaties en een emissievrije rit, die bij elk avontuur een nieuwe ervaring oplevert, of je nu de kronkels en bochten van bergpassen trotseert of het terrein bedwingt waar de weg ophoudt.

ONMIDDELLIJK AANPASSINGSVERMOGEN EN MAATWERK

De nieuwe reeks premium accessoires voor de DSR/X maakt dit uitmuntende en ‘s werelds meest geschikte avontuurlijke elektrische motorfiets compleet. Om te beginnen, beschikt de DSR/X over vijf standaard rijmodi en kun je met behulp van de Zero Next Gen-app elke voorgeprogrammeerde modus in een offroadmodus veranderen. Zo heb je de mogelijkheid om je aan elke rijomstandigheid aan te passen altijd binnen handbereik. Of je nu op pad gaat voor een weekendavontuur of voor het dagelijkse woon-werkverkeer: selecteer de rijmodus die bij je past en stem deze af op je veranderende behoeften. Het gepatenteerde gekoppelde remsysteem van Bosch detecteert verlies van tractie en activeert gecontroleerd dubbel remmen om de stabiliteit verder te verbeteren. Daarnaast kan de rijder vertrouwen op de remfunctie Vehicle Hold om een moment te pauzeren als hij of zij stilstaat op een helling of afdaling.

TOONAANGEVEND ADVENTURE DESIGN

De DSR/X is van A tot Z speciaal gebouwd voor puur avontuur, dankzij onze nieuwste, meest geavanceerde technologie en een volledig nieuw chassis dat is geoptimaliseerd voor maximale kracht, minimaal gewicht en maximale mogelijkheden. Het gestroomlijnde, moderne design, de geometrie en de doordachte ergonomie zorgen voor een geruststellende beheersing van de weg. De nieuwste technologie die aan de basis van het design van de DSR/X ligt, is uitgebreid naar een uitgebreide reeks robuuste accessoires die exclusief voor deze motorfiets zijn ontworpen. De DSR/X geeft de mogelijkheden van een elektrische avontuurlijke motorfiets een nieuwe invulling, zodat je kunt gaan waar het avontuur je ook brengt.

ZERO DSRX

ZF17.3+ ACCUPAKKET

De Z-Force 17,3 kWh is onze grootste accu en maakt zijn debuut in de gloednieuwe DSR/X. Met de optionele Power Tank* is de DSR/X geconfigureerd met een accu van 21 kWh. Het toonaangevende vermogen en de energiedichtheid, gecombineerd met een aluminium koelbehuizing en thermische overdrachtsinterface, garandeert een consistente koeling van de cellen en maximale langetermijnprestaties van de aandrijflijn. Alle genoemde resultaten zijn gebaseerd op uitzonderlijke testcondities. De werkelijke actieradius kan variëren op basis van allerlei factoren, zoals het gewicht van de rijder, de wegomstandigheden, het weer, hellingen, constante snelheden, etc. Elke rijder zal waarschijnlijk een iets andere actieradius ervaren.

Vanaf € 26.995,-

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0