Moeiteloos avontuur

Voor degenen die elektrisch rijden naar onbekend gebied willen brengen, is de DSR Black Forest Edition de echte held van de Zero Motorcycles dual sport-lineup. Het is de meest bekwame avontuurlijke elektrische motorfiets ter wereld. Verken nieuwe wegen zonder al het lawaai.

Beestachtig koppel

Zero DSR Black Forest levert bijna onhoorbaar een ontstellend koppel tot maximaal 146 Nm. Dit is meer dan welke conventionele 1000 cc productiemotorfiets ook. Draai de gashendel open om je te laten lanceren door deze stille kracht, benzinemotorfietsen hebben gewoon het nakijken.

Geen schakelen, trillingen en stank. Met de toonaangevende Z-Force® aandrijflijn verloopt een avontuurlijke rit moeiteloos en je motorfiets lijkt geruisloos op te gaan in de wereld om je heen.

Altijd gereed

Van perfect asfalt naar een grindpad? Geen probleem. Verander met een druk op de knop het prestatieprofiel voor maximale beheersing op elke ondergrond. De Zero DS is voorgeprogrammeerd met de modi Eco of Sport en kan worden aangepast met de Zero Motorcycles app. De app geeft je ook een rijstatistiek van je rit.

Tot 6x sneller opladen

Geniet van je lunch en drink koffie terwijl je Zero wordt opgeladen. Leef je leven en voeg tot 152 kilometer rijbereik toe per uur oplaadtijd. De Charge Tank-optie is geschikt voor laadmodus 2 (220 V) laadstations en biedt tot 6x sneller opladen dan met een standaard stopcontact. Afhankelijk van de accu wordt de oplaadduur verkort tot slechts een uur.

ZERO DSR Black Forest Edition

Trek de stekker uit het onderhoud

De Zero biedt ongekende off-road capaciteiten voor maximaal rijgenot in het terrein. Na afloop van je avontuur moet je de Zero DSR Black Forest alleen nog aansluiten op het stopcontact. En daarbij hoef je geen verstopte filters of vuile olie te vervangen. De Z-Force® aandrijflijn maakt korte metten met het geknoei met fossiele brandstoffen, olie verversen en de vervanging van bougies, koppelingen en filters want er is maar één bewegend onderdeel. De enorme acceleratie van de Zero DS wordt overgebracht door een koolstofvezelriem die het achterwiel direct met de motor verbindt. Kettingonderhoud is een ding van het verleden.

De Z-Force® aandrijflijn van Zero wordt voortdurend verder ontwikkeld met software-updates voor prestatieverbeteringen. Deze updates ontvang je via de Zero app en ze worden direct vanaf je mobiele apparaat naar de motorfiets gedownload.

Accutechnologie voor een enorm rijbereik

De Zero DSR Black Forest is voorzien van een accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. Met meer dan 13 jaar intensieve off-road ervaring biedt de Z-Force® accu volop betrouwbare kracht om je naar je bestemming te brengen.

Kies het accutype dat het best bij jou past.Rij tot 328 km in de stad en tot 156 km op de snelweg met de 18 kWh accu en het Power Tank-accessoire voor deZero DSR ZF14.4.Of bespaar gewicht en beschik over extra opbergruimte met deZero DS ZF7.2.

Vanaf € 21.230,-

Accu

ZF14.4

€ 21.230,-

Opties & Accessoires

Power Tank

+ € 3.550,00

Charge Tank

+ € 2.740,00

Snellader

+ € 835,00

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0