Maximale aerodynamische efficiëntie

SR/S Technologie

Geïnspireerd door het baanbrekende lucht- en ruimtevaartontwerp, is het nieuwe uiterlijk van de SR/S geworteld in de geheel nieuwe aerodynamische kuip. Zoals alles bij Zero Motorcycles, volgt de vorm de functie. Wanneer u in de cockpit leunt en achter de kruipt wordt u beloond met een 13% verbetering van de efficiëntie en het bereik op de snelweg met de SR/S in vergelijking met zijn bekroonde familied de SR/F. Ga rechtop zitten en u ontdekt een meer rechtop en ontspannen zitpositie die net zo goed aanvoelt als het eruitziet.

Hoogstaand ontwerp. De volledige kuip op de nieuwe SR/S geeft de nieuwe SR/S een premium uitstraling die de aandacht trekt van het overige verkeer tot aan de parkeerplaats. Strak om het vakwerkframe van de motorfiets gewikkeld biedt het een in de cockpit naar voren leunende rijder de maximale aerodynamische efficiëntie en verhoogt de totale actieradius met 13% ten opzichte van de naakte SR/F.

ZERO SR/S

Premium comfort

Dankzij de lagere voetpositie en de hogere stuurhoogte zullen rijders op de nieuwe SR/S genieten van een meer rechtop en ontspannen rijpositie. Het ergonomische comfort strekt zich zelfs uit tot het rijden met zijn tweeën, waardoor passagiers de rit van hun leven krijgen met bijpassende lagere voetsteunen en een groter zitvlak. De fijn afgestelde vering voegt nog een extra niveau van luxe

Moeiteloos vermogen

Effortless Control

Cypher III is het eigen besturingssysteem van Zero Motorcycles en functioneert als hub voor de integratie van alle motorfietssystemen. Het levert naadloos nauwkeurige prestaties voor een consistente en superieure rijervaring.
De SR/S biedt een arsenaal aan rijmodi waarmee de rijder de prestaties van de motorfiets kan aanpassen via de intuïtieve app en dash interface van de volgende generatie. De SR/S navigeert op de weg onder alle omstandigheden met straat, sport, eco, regen en tot 10 programmeerbare aangepaste modi.
De SR/S integreert het MSC-systeem van Bosch, dat bekend staat om zijn dynamische acceleratie en verbeterde stabiliteit, ongeacht het wegdek of de omstandigheden. In combinatie met Cypher III worden alle mogelijkheden van de MSC ten volle benut, wat resulteert in de beste ABS-controle bij remmen in bochten, tractiecontrole en regeling van het sleepkoppel.

Ongelooflijk licht. Ongelooflijk sterk. Het stalen frame, de speciale swingarm en de geavanceerde Showa-ophanging zorgen voor een sportieve en intuïtieve rijervaring. De aandrijflijn is perfect verdeeld, wat resulteert in een gewichtsgeoptimaliseerd en gewichtsgecentraliseerd ontwerp. Met een dubbel radiaal voorremsysteem is remmen even opwindend als accelereren.

Vanaf € 21.900,-

Moeiteloze Connectie
Je dashboard aanpassen. Kies de gewenste motorfietsinformatie en krijg alle informatie duidelijk op het full-color TFT lcd-display van 12,5 cm. Multimode-navigatie maakt wisselen van de rijmodus tijdens het rijden, cruisecontrol, verwarmde handgrepen* en nog veel meer mogelijk. * Verwarmde handgrepen worden alleen bij het premium model geleverd.
De SR/S is verbonden via mobiele netwerken en geeft continu informatie door aan de app. Ritinformatie, actuele motorfietsstatus en locatie zijn altijd beschikbaar. Deze connectiviteit geeft de rijder de mogelijkheid om de motorfiets in vier hoofdgebieden te monitoren: Status van de motorfiets & waarschuwingen, opladen, het delen van ritgegevens, systeem-upgrades en updates.
De next-generation app van Zero Motorcycles werkt met het dashboard en Cypher III om een ecosysteem met een groot aantal functies te creëren: • Selectie en creatie van de rijmodus • Gepersonaliseerde dashboard-opties • Gepland en doelgericht opladen • Hulp bij het vinden van laadstations • Uitgebreide meldingen, inclusief de acculaadconditie (SoC), de oplaadtijd en statistieken over de laatste rit • Opvragen en kennisgeving op afstand • Ritgegevens beschikbaar voor bekijken en delen: locatie, snelheid, hellingshoek, vermogen, koppel, SoC, gebruikte/geregenereerde energie • Diagnose op afstand en Cypher III updates

Premium

Vanaf

€ 24.140,-

Rapid charge system

6 kw standard (extra 6kw = + € 3.025,-)

Powertank

+ € 3.364,-

Standaard

Vanaf

€ 21.900,-

Rapid charge system

3 kw standard (extra 6 kw = € 3.025,-)

Powertank

+ € 3.364,-

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0