Naked Street

Het echte straatrijden. Verbluffende acceleratie bij elk motortoerental, scherpe lijnen en sportieve ergonomie voor sensationeel rijden, elke dag. De gestroomlijnde rijpositie zorgt voor een rijbereik van maximaal 359 km in de stad en 180 km op de snelweg. De ZERO SR biedt het hoogste rijbereik van alle Zero modellen.

Een vloeiende rijervaring.

Verborgen kracht. Aangedreven door de meest geavanceerde technologie zorgt de Z-Force® aandrijflijn voor een katapultstart. Niet schakelen. Een en al koppel. Een soepele acceleratie direct vanuit je pols. De ZERO SR is nagenoeg geluidloos, heeft geen uitlaatgassen en geen trillingen. Alles wat je voelt is een ononderbroken, vloeiende rijervaring.
Op zoek naar de Zero motorfiets met het hoogste koppel en de snelste acceleratie? Stap op de ZERO SR en trek het asfalt aan flarden terwijl je optrekt.

Verander met een druk op de knop de prestatieprofielen voor de straat, het stadsgebruik en bochtige landwegen. De ZERO SR is voorgeprogrammeerd met de rijmodi Eco en Sport. Verbind met je mobiel, pas de prestaties aan en bekijk de statistieken van je rit.

Tot 6x sneller opladen

De Charge Tank-optie biedt 137 kilometer rijbereik voor de ZERO SR voor elk uur opladen wanneer deze is aangesloten op een laadmodus 2 laadstation. Eén kop koffie betekent nu ~50 kilometer extra rijbereik. Of laad het accupakket volledig op in slechts een uur, afhankelijk van de grootte van de accu.

Opladen.
Aan een huishoudelijk stopcontact.

Geen speciale laadapparatuur vereist. Je gewone huishoudelijke stopcontacten zijn nu evenzovele “tankstations” die de energie leveren voor dagelijks rijden, tegen een fractie van de kosten voor benzine. Gewoon’s avonds even aansluiten en de volgende ochtend wegrijden met een volle “tank”.

ZERO SR

Rij meer. Minder onderhoud.

Vaarwel duur onderhoud aan de aandrijflijn en nooit meer wachten bij de dealer tot je een ons weegt. Geavanceerd. Eenvoudig. De Z-Force® aandrijflijn elimineert de vettige troep van benzinemotoren. Geen olie, bougies, koppelingen, filters, kettingaanpassingen of dure tune-ups. Integendeel: via een koolstofvezelriem is de motor rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel. Hiermee wordt met slechts één bewegend deel een hoger koppel geleverd dan bij conventionele superbikes.
Altijd vooruitgang. De software voor de Z-Force® aandrijflijn wordt voortdurend verfijnd voor nog betere prestaties. De ZERO app biedt gemakkelijke upgrades via je mobiele apparaat.

De elektrische motorfiets met het grootste rijbereik

De ZERO S & SR zijn de ZERO motorfietsen met het grootste rijbereik en biedt het grootste rijbereik van alle elektrische productie-motorfietsen waar ook ter wereld. De ZERO SR is voorzien van een accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. Hoe hoger de accucapaciteit, hoe groter het rijbereik.
Kies het accutype dat het best bij jou past. Rij afstanden van meer dan 350 km in de stad / 175 km op de snelweg met de ZF14.4 accu met de hoogste capaciteit in combinatie met de Power Tank-accessoire (voegt 3,6 kWh accucapaciteit toe). Of bespaar gewicht en krijg extra opbergruimte met de ZF7.2.

Vanaf € 17.990,-

Upgrade naar het krachtigste powerhouse en geef de Zero SR genoeg kracht voor een snellere acceleratie dan bij een Porsche 911. Met een koppel van 146 Nm en een hogere vaste topsnelheid door de geavanceerde motor met een motorbesturing voor een hogere stroomsterkte.

Accu

ZF14.4

€ 17.990,-

Opties & Accessoires

Power Tank

+ € 3.550,-

Charge Tank

+ € 2.740,00

Snellader

+ € 835,00

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0